Bus Parking 3D

Bus Parking 3D 1.7.7

Bus parkeren, chauffeur simuleren

VOOR

  • Veel levels en bussen
  • Realistische besturing

TEGEN

  • Kaal en zielloos

Goed
7

Bus Parking 3D zet je achter het stuur van een bus, die je zo strak mogelijk moet inparkeren. De gratis Android game wordt alsmaar moeilijker, op het frustrerende af.

Het zijn mooie tijden voor aspirant-buschauffeurs. Dankzij European Bus Simulator en Bus Driver – beide toppers in het simulatorgenre – maak je vanuit je eigen bureaustoel de openbare weg (on)veilig. Bus Parking 3D pakt het wat simpeler aan op de smartphone.

Zoals de titel suggereert ben je in Bus Parking 3D voornamelijk aan het parkeren. Klinkt saai? Probeer maar eens zo'n joekel van een vehikel strak tussen twee muurtjes neer te zetten zonder lakschade op te lopen. Geloof ons, dat is niet makkelijk. Elke volgende uitdaging die je aangaat wordt weer een stukje moeilijker, wat de speelduur van Bus Parking 3D flink oprekt.

Dat buschauffeur geen glamoureus beroep is moge duidelijk zijn; Bus Parking 3D doet weinig om daar verandering in te brengen. De gratis game is geen grafisch hoogstandje en geluidseffecten zijn schaars. In het echt maak je tenminste nog eens een praatje met je passagiers.

Bus Parking 3D is even kaal als uitdagend. De game moet het niet hebben van uiterlijke opsmuk, maar maakt een hoop goed met de hoge moeilijkheidsgraad.

Meeste downloads Racespellen voor android

Meer
Bus Parking 3D

Download

Bus Parking 3D 1.7.7

Beoordelingen about Bus Parking 3D